Führer

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Boxér

Nedá mi sa v tomto tématickom celku "Nový svet plný lásky" nevyjadriť k osobe, ktorú som už viac spomínal, a voči ktorej prejavy lásky, ma asi stoja najviac námahy po Georgovi Bushovi Jr.

Boli časy, keď si aj mňa omotal okolo prsta, zhruba prvých 10 min. čo som ho počul prvý krát, potom som zapol aj racionálne vyhodnocovanie jeho rečí a zrazu som si uvedomil, že pri vyhodnocovaní jeho monológov by bolo potrebne 80% jeho dobre mienených vecí násobiť číslom -1 pre ukázanie skutočnej reality.

Snáď, keby som študoval po skončení strednej školy ďalej matematiku, možno by som vyvodil nejaký presnejší vzorec, ale pre zjednodušenie stačí aj vyššie uvedený.

Boxer sa zrazu objavil, veľmi jednoducho zmanipuloval masy a potom podľa kréda: "Rozdeľuj a panuj" započal panovať nad národom dobroprajníkov a vraj pohostinných ľudí (to prirovnanie asi vzniklo tým, že 60% mužskej dospelej populácie veľa času presedí v pohostinstve).

A tak panoval, kým jeho nepriatelia nezačali bojovať jeho vlastnými zbraňami. Najprv nemal s kým spraviť koalíciu aj keď vyhral voľby. Potom ho ľudia nezvolili za prezidenta. Ďalšie voľby zopakovali tragédiu tých predchádzajúcich a keď sa už tešil, že bude konečne prezidentom, vypohlavkoval ho z tejto pozície jeho vlastný produkt.

Svojho času (ešte, keď nám panoval) som počul takúto vetu: "Keď boxerista skončí svoju kariéru boxeristu, je vhodný akurát tak zavrieť do blázinca, len my si z neho spravíme premiéra." Zjavne to už väčšina zdravej populácie pochopila a tak dnes sa boxér snaží rozbíjaním vlastných kancelárii prinútiť ľudí v okolí, aby ho už konečne pustili do boxérskeho dôchodku.

Mám ho rád, lebo sa od neho mnohým veciam možno priučiť a na mnohých veciach poučiť.


Nový svet plný lásky | stály odkaz

Komentáre

  1. Este nedostal Altzheimera
    Vynikajuca charakteristika nasho najkrajsieho i jeho poddanych subjektov. Problem je len v tom, ze Boxer este nedoboxoval. Uderili ho sice do genitalii a on akosi zabudol na suspenzor, ale na hrade bude onedlho sediet jeho oddany Cervivec a ten ho potichucky prepasuje spat do velikej poblitiky....
    publikované: 20.05.2004 23:12:32 | autor: Thalen (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. Altzheimera uz mam ja
    Takze som zas slapol vedla. Neviem preco som mal pocit, ze sa vyjadrujes k nasmu Muftimu. Tak ten predchadzajuci komentar je o nicom.

    K Busovi Jr. osobne citim sympatie z dovodu, z som anglofil a mam pocit, ze viac ako iny chapem ducha americkej slobody, toho ducha z ktoreho uz zial dnes den, co den aj Amerike ubuda, ale kedysi z neho cerpal cely svet....
    publikované: 27.05.2004 13:18:26 | autor: Thalen (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. George
    K nemu citit sympatie je choroba...
    publikované: 02.06.2004 21:14:34 | autor: Führer (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. Este ze nemame ropu...
    Thalen, priatelu. Vysvetli mi prosim, co je na sucasnom prezidentovi Spojenych statov americkych sympaticke. Je to hlupak ovladany inymi hlupakmi. Pod zamienkou demokracie napada zvrchovane krajiny kvoli svojim ekonomickym ambiciam. Jedna vec je ponuknut dimplomaticku pomoc a rady 'Ako na to' a druha vec je ozbrojena invazia, zatykanie podozrivych z prislusnosti i nejakej skupine. Co je demokraticke na tom, ked predstavitelia 'svetovej supervelmoci' vyhlasia, ze Zenevske konvencie sa na tieto osoby zadrziavane bez riadneho sudu dlhe roky nevstahuju? Pozri si oficialne spravy o mnozstve jadrovych zbrani, ktore vlastnia USA, Rusko a Izrael. Kolko ich nasli v Iraku?

    Priatelu, apelujem na Tvoj zdravy rozum. To co som tu nacrtol je len mizive percento toho co tvoj oblubeny politik George W. Bush robi s tymto svetom. Zamienat si demokraciu s novodobou totalitou by bola velka chyba. Zial, ludi ako Ty je tu stale vela. Tak bez a bojuj za svoje idealy v Afganistane! Strav tam 14 mesiacov a potom mi povedz ake to bolo.

    S uctivym pozdravom
    Zeman Filip, Ing.

    PS: K p. Meciarovi sa vyjadrovat nebudem, ucty za elektrinu mi to nepomoze zaplatit :o)
    publikované: 09.12.2005 10:04:04 | autor: Zeman Filip, Ing. (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014