Führer

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Opäť výročie...

V sobotu bolo už neviem koľké výročie údajného úmrtia jedného (pseudo)inteligenta....

Údajne mal IQ 135, tiež ho volali Führer, akurát, že sa mu pri športovaní podarilo padnúť na hlavu a jeho mechanizmus v mozgu sa pokazil, lebo na jednom ozubenom koliesku sa zlomil zúbok a ono sa prestalo točť. Potom ten celý komplikovaný mechanizmus začal pomaličky koliesko za kolieskom odchádzať a tak z neho táto porucha vytvorila jedného z najodsudzovanejších ľudí minulého storočia.

Celý tento mechanizmus porúch nakoniec údajne spôsobil, že blok (či blog?)  v kinetickom centre pozdvihol ruku s nabitou pištoľou a potiahol kohútik a ten zakikiríkal prostredníctvom hlavne z ktorej vyletel projektil a ten čiastočne napravil poškodené koliesko, pričom ale poškodil ďalších niekoľko stovák koliesok, ktoré mali dôležitejšie funkcie.

Tak tvrdí oficiálna správa sovietskej popagandy, nakoľko súdruhovia osloboditelia objavili takto poškodeného Führera s jeho deaktivovanou čerstvou manželkou Evou B.

Realita bola však iná. Istý nemenovaný prisťahovalec do Argentíny Heinrich von už neviem čo, ktorý sa prisťahoval ako mnoho nemeckých prisťahovalcov počas konca druhej svetovej vojny. Spôsobom, ktorý volilo už menej nemcov - priplával na ponorke U97, na smrtelnej posteli priznal, že členom prisťahovaleckého plavidla, resp. podvodidla bol aj veľký Führer, ktorý pri ich zakotvení povedal iba Astala vista Baby a odcupital do najbližšej Bank of Argentina po kreditnú kartu a pár USD na plastickú operáciu. Viac ho potom nevidel.

A možno žije až dodnes pokiaľ nepomrel....

Toto je len tak mimochodom popri mojej tvorbe, lebo nedalo mi nezaspominať si na svojho menovca.   

Takže lúčim sa pozdravom Slovenskej hlinkovej gardy: "Nestraš!"


Čistota masy | stály odkaz

Komentáre

  1. Je večne živý...
    Rovnako ako jeho sovietsky partner aj americký náprotivok... nech im je šeól ľahký.
    publikované: 02.05.2005 10:24:35 | autor: Thalen (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014