Führer

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Bill Gates

Ecce homo - hľa buzna, ktorého mám napriek všetkému rád...

Ako prvú obeť som si vybral najbohatšieho človeka na svete. Keď som počul jeho odpoveď nemenovanému novinárovi v nemenovanej televízii za účasti nemenovaného premiéra, týkajúcej sa jeho sponzoringu študentov z rozvojových krajín, tisli sa mi slzy do očí.

On chce rozdať všetko čo má, aby sa mal každý dobre, aby mal každý počítač s jeho oknami vnímania a vy protučniakársky orientovaní hipíci do neho hádžete torty a obviňujete ho zo všetkého zla na svete. Veď keby nebolo jeho, dodnes chodíte pešo, .....    .... aha pardón to nebol on.... ale nemohli by ste telefonovať ..... aha ten sa volal Bell nie Gates, ale to je jedno či zvončeky či brány, proste on je naj naj.

Naj napriek tým naj, mám ho rád ako človeka. Mám rád každého človeka, iba jedného človeka nemám rád, toho, čo býva v mojom byte a každé ráno sa na mňa škerí spoza zrkadla. Oči má ako pinpongové loptičky, vlasy ako po údere bleskom a z úst mu smrdí ani čoby celú noc hnoj žúval.

Majme sa ľudia radi, aj keď je ten Bill najbohatší človek na svete, majme ho radi...


Nový svet plný lásky | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014