Führer

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Róber Fico - slovenský čuvač

To be politician or not to be politician? To be.. povedal si raz istý muž menom Dildo. Dildo si obliekol sako, pichol injekciu populizmu a začal honbu za kariérou...

Dilda mám, napriek všetkému jeho úsiliu byť "dobrým" politikom, byť premiérom a nebyť prezidentom, rád. Počuli ste už o tom, žeby bol niektorý politik dobrý? Vždy sa používa iba prehodený tvar týchto slov - dobrý politik. Na jeho tvrdenie, že nechce byť prezidentom mu zareagoval raz iný pes - boxér slovami, že zatiaľ ním nemôže byť, takže jeho tvrdenia o nedôležitosti tejto funkcie vyplývajú z tohoto faktu. Uvidíme vraj v ďalšom volebnom období. Mňa by neprekvapila ani dvojakandidátka Dildo&Beňová.  

Čo sa týka boxérov, k nim sa ešte vyjadrím v tomto tématickom celku neskôr. Ale aspoň naznačím. Nemám ich rád, mám z nich strach pre ich vlastnosť sa do niečoho zahryznúť, kým to neprehrýznu. Keď sú v tomto tranze, neuvažujú, nevidia, je im všetko jedno.    

Ale poďme k Dildovi... Je to mladý človek, masíruje teda na mladých (singels). Stojí za nim silná ekonomická loby, ktorú v posledných voľbách sklamal. Neposral to on osobne, posral mu to Flašík, marketingový génius, čo má prievan v lebke.  Ako správny dildo, mohol zapôsobiť hlavne na tu nežnejšiu časť populácie. Lenže Flašík po negatívnej skúsenosti s boxerom, zvolil inú stratégiu - porovnávaciu reklamu, ktorá je u nás mimochodom už povolená. Problém bol v tom, že cieľová skupina už mala dosť konfrontácie a hľadala niekoho, kto bude riešiť ich problémy skôr konsenzom.   

Svojho času budil Dildo dojem celkom zaujímavého politika. Zmenili ho ľudia okolo, zmenili ho sponzori. Na rozdiel od zahrýznutého boxéra sa Dildo chvíľu povrtí tu a chvíľu tam. No nikdy to nie je to pravé, je to čosi umelé...   

Keby som bol žena, mohol by som povedať I    Dildo. Som muž a tak môžem iba povedať, mám ťa Róber rád, skonči s politikou a budem ťa mať ešte radšej.   

BTW. S mojou podporu v referende nerátaj, ja som krajný pravičiar, som za všetko čo sa tu robí.
BTW2. Môžem ti zaslať účet v prípade nezdareného referenda, za tú časť, čo naň šla z mojich daní?


Nový svet plný lásky | stály odkaz

Komentáre

  1. YES!
    That's right!
    publikované: 14.03.2004 10:36:38 | autor: . (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014