Führer

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Diel druhý - ako vyprať...

V minulom článku sme sa venovali umývaniu čohosi, dnes to bude pranie čohosi. Pýtate sa pranie čoho? Ak to chcete vedieť čítajte ďalej, bude aj ružová knižnica na vyžiadanie od azure...

Bežný človek používa na pranie automatickú práčku. Pozor automatická práčka nepredstavuje manželku, ktorej poviete vyper a ona automaticky všetko vyperie. Je to stroj.. Takže už všetci vieme, čo je to páčka a ja prejdem k vtipu a potom budeme pokračovať ďalej v praní...

Perie rómka na brehu rieky špinavú bielizeň (po roku  ). Na druhej strane si hádže kamienkami žabky skín. Jeden odrazený kameň nešťastne trafí rómku a spôsobí jej smrť. Keď to uvidí jej manžel rabujúci neďaleké potraviny, pribehne a kričí na skína: "čo si to spravil! veď si mi zabil práčku!" a skín mu na to: "vodný kameň to je riadna sviňa, používaj calgon!"

Keď ste sa už dorehtali, pokračujeme v kurze prania. Poriadne si preštudujte manuál k práčke. Osobne to doporučujem preštudovať aspoň 5x, aj tak potom vytiahnete biele tričká z ružovým nádychom, ale každý nejako musí začať. Zaobstarajte si prací prášok. Žiadnej značke robiť reklamu nebudem, nechám to na osobný výber. V prípade, že chcete mať pekne voňavú a nadýchané prádlo, použite aviváž. V návode k práčke máte uvedené množstvá aké máte použiť. V žiadnom prípade nekupujte ten dávkovač z teleshopingu. Je to celé podvod, ide iba o výskum SAV, koľko idiotov je na Slovensku.

Ak to máme zakúpené, otvoríme práčku a naplníme ju špinavou bielizňou. Potom nadávkujeme prášok na pranie, aviváž a može byť aj už spomínaný calgon, ale iba ak máte tvrdý voda, ako vravia naši južný spoluobčania. Pračku uzavrieme. Zapneme prítok vody. Pozor, ak na to zabudnete, u starších modelov pračiek znížite ich životnosť z niekoľkých rokov na niekoľko minút. Potom ju  podľa návodu a druhu prádla naprogramujete a môžete relaxovať...

Aby som nezabudol, špinavé prádlo potrebujete samozrejme potriediť podľa farby a podľa teploty prania. Nie že budete prať biele s farebným a ešte pri vysokej teplote. Pokiaľ nie ste hipík, neskúšajte to, pokiaľ áno - good idea...

Až práčka doperie, prádlo pekne rozvešiate, vypnete prívod vody a necháte ju otvorenú, aby sa usušila.

Poznáme dva typy práčok. Tie, do ktorých sa dáva prádlo zhora a tie, čo sa dáva prádlo zpredu. Prvé majú výhodu, že do nich môžete pridať prádlo aj počas prania (nezabudnite zastaviť proces prania!). Druhé zasa majú úplne inú výhodu.. Hodíte do nich kapra a po zapnutí máte pekné akvárium aj s vírivkou. Pozor, zásadne neklamte Vašim špinavým deťo, že je to tobogán.. Ak ale máte firmu na predaj potápačských potrieb, potom ich iba vybavíte potrebným výstrojom a máte to v pohode.

Návod na pranie nohavičiek a odstraňovanie genetického materiálu na základe požiadavky Azure.

Azure ma vo svojom komentári požiadala o návod na vyššie uvedené činnosti a rozhodol som sa, že ju nesklamem.

Takže čo sa týka nohavičiek je dôležité od čoho sú špinavé. Svojho času nemenovaný pán povedal istej slečne: "slečna máte naruby nohavičky" a ona na to: "predok na zadok?" a on jej na to: "prednu časť máte osra..". Pokiaľ sa jedná o tento prípad, či prípad problémov udržať moč alebo s bežným výtokom, je pranie celkom v pohode, postupuje sa ako pri bežnej bielizni, samozrejme biela s bielou, farebna s farebnou. Nikdy ich nemiešajte, pokiaľ nechcete zmenu farby. Doležitá poznámka, snažte sa ich prať na nejakej hraničnej teplote medzi hygienickou teplotou a teplotou, čo skracuje ich životnosť. Čo sa týka ich pošpinenia počas menštruácie.. postup, ako pri nižšie uvedených genetických materiáloch

Pre fetišistov - radšej ich neperte, stratí to potom ten šmrnc   

Genetickým materiálom pošpinená bielizeň nie je v súčasnosti už takým problémom, aj keď...
Spomínam si na film Sweatest Thing, kde jedna z dámskych postáv nabehla do čistiarne so šatami postriekanými istým genetickým materiálom. Kto to nevidel, musí si to pozrieť, a kto to videl, vie o čom hovorím. Jednoducho, ak je nejaká škvrna, musí sa zistiť od čoho je a čistiari vedia ako na to...
Sperma je jedným z týchto materiálov. Keďže som muž a nie som gay ani serial masturbator, obvykle ju nechávam na šatách niekoho iného. Na svojích nikdy, takže skúsenosť nemám, ale podľa toho, čo som počul sú tieto škvrny dosť problematické a perú sa pri dosť vysokej teplote.
Krv je ďalší genetický materiál a dnes ju už nie je problém odstániť väčšinou bežných pracích prostriedkov. Vrahom, ale doporučujem radšej použiť pláštenku a gumáky, inak neručím 100% funkčnosť tejto metódy.
Sliny rovnako patria do tejto kategórie. Zásadne použiť dezinfekčný roztok, prípadne H2SO4, či HCl. Neviete, či dotyčný nemal besnotu alebo slintavku. Slinami sa prenáša kvantum chrôb, takže bacha na ne a použite, čo najvyššiu teplotu.

Pranie špinavých peňazí

Tak v tomto Vám veľmi nepomôžem. To sa zatiaľ poväčšinou robí ručne, to ešte viem. Nové trendy, ale v tejto oblasti nenechajú dlho čakať. Máme tu rýchle elektronické bankovníctvo, ktoré môže byť časom hnacím motorom pračky na špinavé peniaze.

Na budúce si povieme, čo s masou vypratej bielizne.

PS. V prípade akých koľvek otázok, nechajte odkaz v komentáry, veľmi rád vám poradím.


Čistota masy | stály odkaz

Komentáre

  1. Ďakujem za vyčerpávajúcu odpoveď
    Čakala som síce aj zmienku o tom, že jemné prádlo, pokiaľ sa už perie v pračke, je vhodné prať v sieťovanom vrecúšku, aby sa nepoškodilo.

    Ale je možné, ze mužská populácia používanie ochranných prostiedkov príliš neobľubuje. :)
    publikované: 12.03.2004 10:26:28 | autor: azure (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. ochranne prostriedky
    S tymi ochrannymi prostriedkami je to tak, niekomu vyhovuju, inemu prekazaju.
    Co sa tyka vrecuska, to som ho myslim niekde uz videl, dokonca ho myslim, niektore firmy dodavaju k spodnej bielizni.
    Ja osobne na trenirky vrecusko nepotrebujem ;) a nohavicky ci podprsenku nenosim...
    Skusim nabuduce s tebou konzultovat tuto temu pred zverejnenim prekonzultovat ... ;)
    publikované: 12.03.2004 12:22:29 | autor: Führer (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. jen dodatek,
    jestli mohu - genetický materiál - sperma - v dnešní době, už by bylo asi také potřeba desinfekce, stejné, jako u slin. :) Takže, tato kategorie je opravdu náročná .... :)))
    publikované: 13.03.2004 16:43:21 | autor: Pavla (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. Pavla
    Skus sa s nami podelit o dalsie skusenosti s tymto materialom.. ;)
    publikované: 14.03.2004 16:25:28 | autor: Führer (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. aj ked sa ma nikto nepytal, aj tak rada doplnim,
    ze netreba zabudat na prevenciu = vnutorna dezinfekcia organizmu pred cinnostou, pri kt. by sa mohlo pradlo zaspinit danym genetickym materialom..
    publikované: 14.03.2004 20:11:05 | autor: azure (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. Dlouho jsem tu
    nyní nebyla,takže proto jsem nereagovala. No, zkušenosti jsou na bodě mrazu :) Jsem spíše doufala, že se něco dozvím do budoucna :)
    Azure,Váš návrh - no, nevím, jak na to - při desinfekci třeba líhem - bude to potom ještě k použití.... :))))
    publikované: 26.03.2004 00:15:36 | autor: Pavla (e-mail, web, neautorizovaný)
  7. goood...really good for teenagers...:)
    to bolo faakt good..heh..som sa fajne zasmjala...diiks...:)
    publikované: 05.03.2008 15:23:06 | autor: hhhhh (e-mail, web, neautorizovaný)
  8. :))
    no trosku som sa zasmiala :))
    publikované: 24.05.2010 13:39:13 | autor: Liliana (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014