Führer

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Chcem ťa fotiť nahú

Povedal som jednej babke a rozbila mi hlavu...

Ale vážne. Je možné dnes nájsť v reálnom svete alebo na internete modelku, čo by sa dala odfotiť nahá a zadarmo. Až na pár exibicionistických amatériek, tiež použiteľných, estetický objekt pre svoj objektív začínajúci fotograf nenájde.

Písal o tom svojho času Snipi, čo miesto trenírok nosí slipy, ako ho dokonca z AZET vybanovali, že chce šušky fotiť. A tak nefotil, lebo šušky došli. A na AZETe potom banovali, že ho vybanovali. A možno ani nebanovali, ale vlastne banovali, ale inych jedincov.

Ako sa ma amatér naučiť akty fotiť, keď môže akurát fotiť vlastný fekalistický výjav, teda maximálne svoje h...o

Je to síce tiež jedna z bizardností a úchyliek sexuálneho charakteru, obcovať s vlastným h...m, ale našťastie ňou trpí veľmi malé percento populácie, štatisticky asi 4%. Patrím v3ak k tým ostávajúcim 96%.

Poznám prípad, keď sa milujúca manželka dala manželovi na kalendár nafotiť, samozrejme kalendár vyšiel v náklade 1 ks. Ako na to zareagoval manžel, už neviem, ale snáď sa to zaobišlo bez úrazu. Lebo fotil profesionál a ostalo údajne len pri fotení.

Za ďalší veľký problém pri fotení aktov vidím potencionálnu hrozbu erekcie u fotografa. Pokiaľ nie je buzna, a fotí ženu, chce to veľa námahy oddeliť príjemné a užitočné. Ale keď to prerastie do pracovného entuziazmu, a fotograf sa zmení na workoholika, na sex asi už ani nepomyslí a hrozba erekcie sa tak minimalizuje. Ale čo v prípade, že je to lenivec? Nie, nebojte sa mile dámy, ak je to lenivec, tak hrozba nie je hrozbou, lebo na hrozbu je potrebná aktivita druhej strany.

Aké je to správne miesto? Tak to teda neviem, ale určite je to miesto, kde sa dá hrať so svetlom. Samozrejme, ak má modelka sveter, tak aj so svetrom, ale ja teraz hovorím o svetle. A čím je zákernejšie, tým lepšie. A keďže Boh vstupuje do nášho života ako svetlo, aspoň tak to tvrdia v kostoloch, tak ho proste, aby Vám fotky vyšli.

Na koniec poznámka. Ak sa úplne úplnou náhodou nejaká obeť mojich potencionálnych obscénnych fantázií fotografického charakteru náhodou uvidí ako modelka spomínaná v tomto článku, nech mi zavolá... alebo radšej nech mi pošle odkaz, lebo telefón podobne ako niekto iný odhadzujem v diaľku, už ma štve opekanie mozgu jeho žiarením.


Nový svet plný lásky | stály odkaz

Komentáre

  1. tak
    skus sa ucit fotit najskor oblecene zeny, mozno sa im fotky zapacia a ked sa bude s tebou dobre pracovat, tak sa aj vyzlecu :)
    publikované: 20.01.2006 11:42:26 | autor: lulla (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. ano
    presne
    publikované: 20.01.2006 12:28:16 | autor: zeixxy (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. ty ale píšeš
    o koninách...

    publikované: 20.01.2006 14:12:35 | autor: mariankkka (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. fuhrer
    a okrem toho ziarenia si neuviedol cislo:DDDDDD
    publikované: 20.01.2006 15:46:01 | autor: certica (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. mam to brat ako ponuku?
    Certov som este nefotil
    publikované: 20.01.2006 17:58:37 | autor: Führer (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. fuhrer
    fascinuju ta kopytka, rohy, chvost a ine zachlpatene casti diablovho tela?
    publikované: 20.01.2006 18:07:34 | autor: certica (e-mail, web, neautorizovaný)
  7. Fuhrer
    COOOOOOOOOOOOOO????????
    publikované: 29.04.2006 21:20:15 | autor: Janka (e-mail, web, neautorizovaný)
  8. nesuhlas
    Nemozem suhlasit s horeuvedenym clankom.
    Najst spravnu modelku je jedna z disciplin, ktoru dobry fotograf musi absolvovat. Tazko Vam pride pred objektiv baba po slovach: "Pocuj, ty si kocka, nechces so mnou fotit akty?"

    Pekny den

    -dusan-
    publikované: 19.11.2006 20:48:55 | autor: Dusan (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014